Tuesday, November 1, 2011

Karnival Pencarian Usahawan Muda MARA





















Salams...
Kawan aku minta tolong promotekan Karnival yang di organise oleh company beliau All-About Communique kat blog aku yang tak hensem, tak ramai followers & dan tak best...sobs sobs sobs ...


neway, Objektif utama karnival ni ialah untuk mencari seramai 50 orang usahawan atau Key Authorised Dealer dibidang komunikasi bersama CELCOM..

Disamping itu, karnival ini juga menyediakan beberapa aktiviti menarik antaranya Persembahan Band² Indie, Pertandingan RC Drift, Kemunculan BoboiBoy dan banyak lagi..Senang cerita, nak tau kena pergi..Dah pergi baru tahu...

Kat bawah ni aku sediakan Link ke event tu dan poster berkenaan karnival tersebut.. Rajin²kan tangan mengklik kalau nak tahu maklumat lanjut...Till then, Adios Amigos..Salams..



2 comments:

♛ Dea Arematt ♛ said...

kt kuching ada x??

Ca'Oi_Bartowski said...

Kena tanya dgn organiser lar samada derang nak buat kat kuching ke tak..

link² tu kan ade kontek num, website & FB derang..cuba tanyer..
=)