Tuesday, November 1, 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking




Sedang aku bersiar² blogwalking tadi, ternampak entri >C' Ayob< pasal menda ni...


Setelah menelaah membaca isi entri trus aku pun klik gambar tuh n trus ke blog 

Bacer punya bacer, seolah-olah dipukau aku pun mengikut step step yang Lulu bagi...

Lepas aku step-by-step yang Lulu bagi, terus entry nih ada terpampang kat blog aku...ishy ishy ishy...
Lulu pakai pukau ni...   =p





18 comments:

Gen2Merah said...

Berkunjung dari segmen Lulu Caldina. Salam Ukhuwah, salam silaturrahim ye...

Thanx ye.. line intenet slow sangat..

Semoga ikatan perhubungan ini akan sentiasa terjalin.... Selamat menulis

Ikhlas
~Gen2Merah~

http://gen2merah.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

hazanis said...

follow sini..;)

cik ainisha said...

salam. dah follow.... sila lawati :)
http://realitipink.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Fizalinolie said...

singgah dari segmen lulu caldina. Selamat berkenalan and happy blogwalking yer =)

CikGu Ma said...

salam kenal dari segmen Lulu....berbalas kunjungan sini..line tenet slow...maaf tak dapat follow kamu..

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

iMieMiey ~ said...

datang singgah dari segmen same :)

yana sopian said...

aii.. cik Yana dtg terjah balik.. :)

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Rahmah Ram Ram said...

salam, sis singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking

Nisa Greennnpanda said...

Salam n hye~!!

Thanks ye sudi singgah my blog.. dtg visit back nie.. ^_^

azelyusoff said...

terima kasih sudi melawat blog saya. datang membalas kunjungan ni..

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida ya
keep in touch ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida ya
keep in touch ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

maszull said...

assalamualaikum mama dtg dr segmen yg sama follow awk jom join blog mama dan kalau sudi follow mama yer...:)

farz zull said...

singgah sekali sini dari segmen yang sama...;)

aEvOeCaEdOe said...

thanks sudi singgah blog sy!!! :)

Golden Rose said...

kunjung balas dari SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking...thanks for following....

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/