Friday, November 18, 2011

Angry Birds The Movie..??















Angry Birds The Movie...???....

Okay ini sangatlah pelik... Mana datang idea lar natang ni nak buat jadi movie... trailer aku dah tgk dah tapi ntah lar....

Walaupun aku rasa macam tak best tapi jauh dalam sudut hati ni teruja rasanya nak tengok movie ni.... Tapi seeloknyer tu lar caranya.... Tengok dulu pastu baru komen kan.... Cuma tak pasti lagi kalau kuar wayang nanti nak tgk kat wayang ke or nak download jerk.... Hurm...

Kome tengoklah Trailer kat bawah ni haaa....


p/s : Setakat tengok trailer aku raser baik buat 3d movie ke macam TinTin...

2 comments:

Hanih Borhan said...

alaa, kalau buat movie macamtu macam x besh je...awat depa x buat animation,hmm...

xpe2, apa2pun kita tunggu dia keluaq, kita tengok, kita hentam, ok? :D

ejulz said...

xtau sgt pasal angry bird ni..