Friday, November 4, 2011

Apple MacBook Air PERCUMA..??


























Assalamualaikum wbt & Selamat Pagi....

Tu dia at last sampai jugak hari Jumaat.... Hari yang paling disukai oleh Golongan² bekerja dan budak² sekolah..... Budak U nak suka² sgt pun kadang² Sabtu & Ahad kna gak join kelas or program yang telah dipaksa hadir oleh pihak U.... Tapi Jumaat kali ni lain sket... Sebabnya kita akan sambung cuti sampai ke Hari Raya Aildiladha pada hari Ahad ni.... So sah² budak² U arini ponteng kelas sbb nak balik kampung kan.... Hahahahaa....

Neway berbalik kpd tajuk entri, setelah aku menjalankan siasatan rupa²nya Kit Kat nak bagi Apple MacBook Air dengan free... Tapi skali lagi aku tekankan, siapa lar baik hati sangat nak bagi free kan.... Sudah semestinya kena kluar modal sket... Alaaa tak banyak mana pun modal... Hanya bermodalkan mane² produk Kit Kat kome dah berpeluang memenangi Apple MacBook Air ni.... 

Caranya adalah seperti berikut  : -
1) Mula² kome kenalah beli mana² produk Kit Kat

2) Lepas tu kome logon Facebook kome pastu KLIK SINI dan main game yang diberi nama "Finger Rush Game"

3) Tamatkan kesemua level² dengan score minimum sebanyak 1000 point

4) Pilih hadiah yang kome teringin nak menang dan submitkan kod nombor POP (proof-of-purchase) 

Antara hadiah² yang kome berpeluang untuk menang terdiri dpd : -

Tempat Pertama: 3 x Apple MacBook Air 11" 64 GB

Tempat Kedua: 5 x Apple iPad 2 16GB

Tempat Ketiga: 5 x Sony PS3 320GB

Tempat Ke Empat: 5 x RM1,000 cash

Tempat Kelima: 50 x Interactive T-Shirt


Tarikh Tutup : 25 Disember 2011

Untuk maklumat lanjut kome boleh KLIK SINI

So apa lagi, takkan taknak menang MacBook kot.... Kalau nak menang, step aku dah bagi.... Kome cuma perlu buat bahagian kome jerk....Semoga berjaya yer...

Till then, Adios Amigos, Salams...



6 comments:

Mrs. Wall said...

memey patut ltk blog tk best

Ca'Oi_Bartowski said...

Kenapa yer..??

=)

Tentang Kita said...

best jer..nape xbast plak...have a nice day dear

Ca'Oi_Bartowski said...

Tu la nak tau... Bleh gak perbetulkan mana² yang tak best tuh..hehe

=D

CIK MAY said...

ye la..sape nak bg brg free kan...lala...takde yg free didunia ni.

Ca'Oi_Bartowski said...

Tau takper