Monday, October 31, 2011

Tu dia..!!

At last, harap² ni final cubaan buat blog aku..ntah dah masuk kali yang ke berapa aku dok buat delete buat delete harap² yang ni tak delete dah...

Well, konsep blog ni
mmg tak best..Aku akan share apa yang bermain dalam pala otak aku pada sekian² hari..Banyak idea banyak la aku share..Disamping tu aku akan supply jugak download link utk TV Series, Movies & Etc. kecuali MP3, lagu² & sewaktu dgnnyer..

Lepas ni aku akan post download link utk TV Series Chuck Season 5 Episode 1... So peminat² siri Chuck boleh la download lepas ni dari Mediafire..Mostly aku akan share download link utk TV Series..
Movies plak kemungkinan aku akan share yang luar negara shj..Yang filem² Malaysia mungkin aku tak supply atas dasar Support Industri Tempatan(yeahh).. Games pun aku akan supply gak sekiranya ada permintaan or ikut mood aku raser nk share ke idak..

So maybe tu jer kot aku nk bagitau dlm 1st post yg ke berapa kali pun aku tatau..Harap² dptlah sokongan dari rakan² bloggers semua.. Sila beri tunjuk ajar yer..

Adios Amigos..Salam..

p/s : bawah ni aku share blog yg aku dok follow selamer nih

2 comments:

Enna Banana said...

enna pernah jumpa hanis zalikha! untunglaaaa satu kampus >.<

Ca'Oi_Bartowski said...

okay serius jeles
-_-